Olieketels

Viessmann oliecondensatieketels: een zuinige oplossing voor uw verwarming met een efficiënt vermogen van 12,9 tot 53,7 kW! De Vitoladens energiebesparende condensatieketels bieden u een keuze uit vloer- en wandketels, allemaal met de kwalificatie hoogrendementsketels (Optimaz elite). Enkele van deze verwarmingsketels op mazout hebben ook een ingebouwde (zonne)boiler. 

Viessmann olieketels: een milieuvriendelijke oplossing voor uw verwarming met een efficiënt vermogen van 15 tot 100 kW! De Vitorond en Vitola energiebesparende verwarmingsketels op stookolie bieden u een keuze uit vloer- en wandketels, lagetemperatuurketels en waterverwarmers, allemaal met de kwalificatie hoogrendementsketels (Optimaz). 

De Viessmann producten zijn voor uw gemak ingedeeld in drie verschillende reeksen of niveaus, aangeduid met een honderdtal: 

  • Niveau 100: Plus - De producten uit deze assortimentreeks zijn gunstig geprijsd en hebben alles wat nodig is voor een feilloze, milieuvriendelijke en zuinige werking.
  • Niveau 200: Comfort - De producten uit deze assortimentreeks bieden een betrouwbare en milieuvriendelijke werking met een hoge energetische efficiëntie en een groot bedieningscomfort. En bovendien een aantrekkelijke verhouding tussen prijs en prestaties.
  • Niveau 300: Excellence - De producten van assortimentreeks 300 kenmerken zich door innoverende en toekomstgerichte spitstechnologie en voldoen aan de hoogste eisen inzake comfort, zuinigheid en milieuvriendelijkheid.

De letters achter de productnamen geven nog wat extra uitleg over het product: 
F staat voor vloerketels 
W staat voor wandketels 
T staat voor een apart gemonteerde spiraalwarmtewisselaar 
C staat voor compactketels

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x